Показно убийство в София (видео+снимки)

Novini.bg
share

Двойно убийство разтресе столичния квартал "Витоша" тази сутрин, научи Novini.bg.

Застреляни са двама души в офиса на строителна фирма, която се намира на улица "Ради Радев" 18. На мястото на инцидента незабавно пристигнаха екипи на полицията, както и линейки. Трети човек също е бил тежко ранен. Той е улучен в главата и в момента лекарите се борят за живота му.

Убийството е станало в обитаема сграда. Районът беше отцепен в широк периметър. Офисът на фирмата се е намирал на партер, на който има и фитнес. На същия адрес е детската градина към Британско училище в София - British Kindergarten към Британското посолство.

Очевидци разказаха, че е имало преследване между служителите на реда и стрелеца, който е задържан. 57-годишният убиец се е  придвиждал със сребрист "Ситроен" C4, в който по-късно е задържан.

Репортер на Novini.bg научи, че убиецът се казва Драгомир Драганов. По-късно от прокуратурата съобщиха, че той е имал финансови неуредици с фирмата на убитите.

По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата. Задържаният все още се разпитва на местопрестъплението.

Водещи новини

Още новини