Пребитият Григор Здравков пред Novini.bg със скандални разкрития за побоя, ето кой е нападателят му

share

Поръчителят на побоя ми се казва Митко Стефанов-Каратиста. Човекът, който наема биячите, е Чебурашка. Това заяви пребитият шеф на „Легия Антимафия” Григор Здравков пред Novini.bg.

Причината за това деяние е била документи за скандални пропуски в работата на службите да не стигнат до ръководството на ГЕРБ.


Григор Здравков е категоричен, че нападението срещу него не е битов инцидент, като заяви, че това е повече от очевидно. Самият той обясни, че има подозрение и информация за нападателите си и че това са членове на клуб по бойни спортове от столичния кв.”Надежда”, събрани от единия от двама братя, известни с прозвището Чебурашките – лица, арестувани за организирани побои по времето на Цветан Цветанов.

По повод излязлата информация за обвинения срещу Георги Костов и показване на документи, уличаващи го в престъпление в ефира на една от водещите телевизии, той каза следното пред медията ни: "Шефът на митниците Георги Костов е покрил особено важно разследване на убийство.

„Това е поръчан побой, вече почти са го доказали, пет човека са ме дебнали в градинка до храма „Св. Георги”. Когато трима души ви нападат с подръчни материали – палки и железни пръти – това е опит за нанасяне на тежка телесна повреда”, каза още Здравков и добави, че след патрулката на мястото, където е бил нападнат, е дошъл екип на сектор „Убийства”.

Припомняме, че неизвестни нападнаха и пребиха Григор Здравков от Легия "Антимафия" през изминалата нощ в София. Здравков е сериозно пострадал - с фрактура на черепа, счупена лява ръка, множество контузии и хематоми по цялото тяло. Помощ са му оказали лекарите от „Пирогов”. Ударите му били нанесени от трима мъже с палки, които са го нападнали около 22:00 часа близо до дома му в София.


 

Водещи новини

Още новини