Мъж от Лом преби и изнасили изпаднало в безсъзнание момиче

share

Мъж от Лом се издирва за брутално изнасилване на младо момиче. Случката се разиграла на 13 юли тази година, като веднага след гаврата с момичето насилникът е избягал в чужбина.

Във фаталната нощ Е.Ц. нахлул в дома на жертвата си Б.К. с намерение да я изнасили. Това се случва около полунощ. Бруталните гаври с беззащитното момиче продължили повече от час, като през цялото време девойката се опитвала да се измъкне. По време на борбата Е.Ц. се ядосал до такава степен, че я ударил в главата и продължил да я изнасилва. След като се свестила, жертвата сигнализирала в полицията, но от изнасилвача вече нямало и следа, пише "24 часа".

Разследването на органите на реда установило, че Е.Ц. се намира някъде в Испания, но никой не знае точно къде. Мъжът е само с основно образование, като и преди е имал криминални прояви. Въпреки че е извън страната, изнасилвачът бе осъден преди дни от районния съд в Лом на 5 години затвор при първоначален строг режим, които ще лежи, след като бъде намерен от властите и екстрадиран обратно в страната ни.

Водещи новини

Още новини