Български тираджия закла колега на паркинг в Испания

share
Български шофьор на камион закла след кървава свада свой колега на паркинг в Испания, съобщава в. “Ел Мундо”. Засега е известно само, че убиецът е на 55 години, а жертвата – на 40.

Зловещата трагедия станала в автономната област на баските, край градчето Оярцун, късно вечерта в неделя. Охраната на паркинга на местната транспортна фирма “Сан Хосе-Лопес” подала сигнал до полицията. Пристигналите на място ченгета и лекари открили полумъртъв българин с прерязано гърло.

Пазачът споделил, че окървавеният шофьорът се добрал с последни сили до него, молейки го за помощ. Въпреки усилията на лекарите да спасят живота на пострадалия, той починал в ръцете им от загуба на кръв.

Малко по-късно бил арестуван убиецът, също българин.

По първоначална информация, между двамата нашенци и колеги се разразила люта свада. Скандалът прераснал в бой. Тогава по-възрастният шофьор извадил нож и нанесъл няколко удара на по-младия.

По-късно в района на паркинга ченгетата открили хладното оръжие, с което било извършено престъплението. Испанските власти са започнали разследване по случая.

Водещи новини

Още новини