Студент е пребит след купон в дискотека заради момиче

share

22-годишен студент в ЮЗУ „Неофит Рилски“ е с травма на главата, след като е нападнат от свой познат с юмруци и ритници в центъра на Благоевград.

Скандалът между двамата възникнал за девойка. Инцидентът стана през нощта и вдигна на крак служители на полицията. Студентът от Философския факултет бил с приятели на дискотека, само преди два дни стартира началото на новата учебна година и групата решила да отбележи събитието, пише "Струма бг".

При излизане от заведението между Миро Г. и друг младеж възникнало напрежение, спорът бързо прераснал в сбиване. Двамата имат обща приятелка, която също живее и работи в Благоевград. Най-вероятно побоят над студента е от ревност, той стигнал от Лом в Благоевград само преди ден.

Сигнал за инцидента е подаден на тел.112. Придружаван от свой приятел, пребитият е приет в спешно отделение, той е с окървавена глава и контузии по тялото след нанесените удари с юмруци и ритници, има порезна рана на тила от твърд предмет, поставен му е шев. Пострадалият студент е консултиран от специалисти и е освободен.

Служители от ОД на МВР - Благоевград работят по случая.

Водещи новини

Още новини