Златко Баретата с бронирана кола за 1 милион

share

Златомир Иванов-Баретата движи из София с нов брониран автомобил за почти 1 млн. лева. Гангстерът се е обзавел с една от най-сигурните коли - уникално БМВ 7-ма серия, което е решено в любимия на мутрите и мутресите черен цвят, твърди "Всеки ден".

Возилото е бронирано по поръчка в завода на БМВ с най-високата степен за сигурност Б7, което е струвало доста солено на Златко, но за сигурността си той бил готов на всичко и на всяка цена. Автомобилни експерти твърдят, че новото БМВ на бандюгата струва над 400 000 евро, защото е с абсолютно всички екстри и разполага с най-мощния двигател.

Цената на возилото се оскъпява толкова заради бронировката. Това е колата, в която се придвижват той и половината от гавазите му. Останалата част от охраната кара не след, а му проправя път отпред в мощен джип „Тойота Ленд Крузер" и заглушава сигналите на телефоните.

Общо момчетата му в черно, които го следват навсякъде, са поне 6, като понякога достигат и до 7 или 8 души. След стрелбата срещу гангстера в началото на 2013 г. пред входа на Съдебната палата в София той е развил състояние, близко до психическо разстройство, че всеки момент може да бъде гръмнат отново. Поради тази причина е въвел много строги мерки за опазването на живота си и харчи баснословни суми, за да се чувства по-сигурен.

 

Водещи новини

Още новини