Майката на загиналата Веселина: Съседи са видели непознати мъже на терасата ни

share

Съседи са видели някакви непознати мъже на терасата ни преди смъртта на дъщеря ми. Тези хора се страхуват да говорят, за да не бъдат нападнати и убити. Техният разказ обаче категорично опровергава твърденията на разследващите, че дъщеря ми е била сама в жилището по времето, когато уж се е самоубила.

Това майката на загиналата студентка Веселина, Магдалена Тодорова. Тя, съпругът й и още стотици габровци са убедени, че 20-годишното момиче не е скочило само от седмия етаж, а е било хвърлено оттам. Родителите на момичето водят свое собствено разследване и се надяват да открият истината, пише "Телеграф".

Те разполагат със снимка, направена от съседи минути след падането на момичето, която поражда доста съмнения. На нея тялото е на тревата пред блока, по гръб, с крака към блока и глава в обратна посока. Поза, която трудно може да убеди, че е на човек, скочил сам от 20 м височина.

Според полицаи при доброволен скок приземяването най-често е по очи и е доста трудно и нереалистично във въздуха скочилият да се преобърне, за да се приземи по гръб.

Позата, в която е тялото на Веселина, обаче идеално пасва, ако тя е била хваната под мишниците и краката от двама души и хвърлена. Освен това на снимката се забелязват пресни синини. "Кажете ми как, след като дъщеря ми е паднала по гръб, са се появили тези синини по гърдите. Двама познати ни казаха, че на врата имало следи като от борба и опити за душене. Те също ли са се получили при падането. Звучи неверятно. Някой или не си е свършил работата при аутопсията, или има опити за нещо да се скрие. Затова и ние искаме втора аутопсия", съмнява се майката.

Тя насочва вниманието и към откритите до трупа на дъщеря й нож, пластмасова табуретка и клонче от засадената в саксия балконска роза. "Ако всичко е така, както се опитват да ни убедят следователите, излзиа, че Веси е стъпила на столчето с ножа в едната ръка и клончето в другата. След това си е взела столчето със себе си и е скочила. Това звучи идиотски", възмущава се Магдалена.

Водещи новини

Още новини