Съпругата на "октопода" Велков заплашвала Киро Японеца

share

Не Николай Велков, а съпругата му е заплашила Киро Японеца.

“Не знам дали са те стреляли два пъти, но може да има и трети път”, заканила се жената на Велков на Японеца секунди след като вкарал три крушета в лицето на съпруга й, твърди “България днес”.

Кървавата сцена се разиграла навръх рождения ден на Велков в тузарски рибен ресторант в столицата. Кирилов нахлул в заведението и веднага се насочил към масата, където Велков празнувал с компания.

“Ти знаеш ли защо ми викат Японеца? Ти на мутра, на октопод ли ще ми се правиш?”, изсъскал той. И без да чака отговор, разбил носа на своя събеседник.

След като побойникът си тръгнал от местопрестъплението, Велков му звъннал по телефона да се видят и да си изяснят ситуацията. След 10 минути Японеца се върнал и се извинил, разказват свидетели на екшъна.

Велко и жена му се прибрали у дома си. На сутринта обаче физиономията на пребития била неузнаваема. Окото му подуто, носът - счупен.

Кирил Кирилов- Японеца и Николай Велков сигнализирали едновременно на полицията за схватката в ресторанта. Японеца пуснал жалба, че Велков го заплашил да го стрелят за трети път. Велков подал сигнал и приложил медицинско от “Пирогов”.

Въпреки това патрулите от Първо РПУ не намерили никое от лицата в заведението, когато отишли на проверка и констатирали, че “нямало лица в конфликт”.

Водещи новини

Още новини