Простреляха врачански бизнесмен пред дома му (обновена+видео+снимки)

Булфото
share

Бизнесменът Красимир Николов, известен като Краси Яричката, е бил прострелян снощи пред дома си във Враца, съобщава tribali.info. Мъжът е открит от брат си и съпругата си.

Сигналът за стрелбата е постъпил в 22.30 часа, потвърдиха от ОДМВР-Враца. По предварителни данни по Николов е стреляно шест пъти. Стреляно е от засада и нападателят е бил маскиран.

51-годишният Красимир Николов е откаран с няколко прострелни рани в спешното отделение във Враца, а по-късно е транспортиран във Военномедицинската академия в столицата. Според информация от ВМА, простреляният е на командно дишане в реанимация и състоянието му е критично, има опасност за живота му. Има рани в корема, таза, множество фрактури и му е направена операция.

Районът около къщата му, която е близо до училище "Васил Кънчов", цяла нощ остана отцепен от полицията. И тази сутрин полицията извършва оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя на стрелбата.

Красимир Николов е собственик на транспортна фирма "Спътник 96" с над 100 тира и е сочен за един от най-богатите хора във Враца. Името му не се свързва с криминални случаи.

Красимир Николов-Яричката (Снимка: "Трибали")

Водещи новини

Още новини