Аутопсията на убития на "Струма" готова, издирват Ембака (обновена)

share

Снощи приключи аутопсията на убития на магистрала "Струма" работник, съобщи struma.bg.

Припомняме, Николай Чивиев стана жертва на разпра с нарушители на забрана за преминаване през забранен участък и бе убит с камък в главата. Убиецът все още е на свобода.

Резултатите от аутопсията сочат мозъчен кръвоизлив и оток, вследствие на силен удар с твърд предмет.

Причината за смъртта на бащата на 3 деца, героят от Френския легион Чивиев, е именно камъкът, с който го ударил издирвания убиец.

Утре в 14 часа в черквата на Бакърена фабрика в София е поклонението пред тленните останки на 47-годишния Николай Чивиев, служител в "Агромах " и убит жестоко по време на работа на АМ "Струма " край Сандански.

В 15.30 приятели от цялата страна, близки и роднини ще могат да се сбогуват с Ники в гробищния парк на Бакърена фабрика.

В деня на погребението му в Симитли обявяват ден на траур, защото майката на Чивиев е от Симитли, баща му от село Черниче, фамилията е уважавана и почитана, а смъртта на Николай безпрецедентна.

Междувременно от полицията в Благоевград потвърдиха самоличността на мъжа, който уби с камък работника на автомагистрала "Струма". Вече е сигурно, че криминално проявеният 37-годишен Емил Чачев с прякор Ембака е извършителят на престъплението.

Мъжът е от санданското село Лешница. В момента издирването му продължава.

Водещи новини

Още новини