Психолог: Георги не е убит от футболни хулигани

Булфото
share

16-годишният Георги не е бил убит от хулигани. Те искат да манифестират това, което са направили, и не правят нещо, което после да не могат да го разкажат.

Това заяви пред камерите на Нова телевизия психологът Младен Владимиров във връзка с убийството на Георги Игнатов, който бе открит с прободни рани в Борисовата градина. Според експерта версията, че нападателят (или нападателите) са били футболни фенове, щеше да е по-вероятна, ако момчето беше ударено с бокс или с палка. „Ако беше грабеж, едва ли щяха да му оставят телефона да се обади. Едното пробождане поне лично мен ме кара да мисля, че е с идеята просто да се предпазиш в момента", коментира Владимиров, като в същото време подчерта, че няма как да се знае със сигурност какво точно е изпитвал убиецът.

Той поясни, че хората, които носят оръжие, го правят за да се предпазят: "Това са хора с ниска самооценка. Обикновено удрят в гръб. Такива хора се страхуват от директен сблъсък. Друг случай, в който се носи оръжие, е ако имаш куче и трябва да го защитиш, ако то бъде нападнато от друго куче", каза още Владимиров.

Водещи новини

Още новини