Нова версия за смъртта на 21-годишния, открит с найлон на главата

share

Трупът на 21-годишния Кирил Стоянчев от София, който беше открит късно снощи с найлон на главата може да се е самоубил, пише "24 часа".

Кирил е видян за последно на 10 февруари. Работил е в куриерска фирма. Последната пратка оставил в кв. "Дружба", но не се прибрал в дома си. Въпреки опитите да се свържат с него по мобилния телефон, той не отговарял.

Стоянчев живеел с родителите си в кв. "Хаджи Димитър". Те подали сигнал за изчезването му още същата вечер. От 5-о РПУ започнали издирването на младежа. Кирил водел затворен начин на живот, нямал приятелка. Младежът няма криминални регистрации.

Местонахождението му е открито по клетката на мобилния оператор.

Претърсването в района на индустриалната зона до крайния квартал дало резултат. Тялото на Кирил е открито близо до кариера в покрайнините на кв. "Левски Г". Главата му била покрита с найлонов плик. Не е ясно дали е боклук от вятъра, или е поставен нарочно.

"Засега няма данни за насилие по трупа. Причината за смъртта ще се изясни след аутопсията", посочиха от МВР.

Най-вероятно Кирил се е самоубил или е станал жертва на нещастен инцидент. Не било изключено той да е жертва на престъпление, но от полицията отказват повече информация. Разследването по случая продължава.
 

Водещи новини

Още новини