15-годишната от Кърджали, която лъсна в порноклип, имала връзка с бащата на гаджето си

share

15-годишната ученичка от Езиковата гимназия в Кърджали, която попадна в скандално видео в интернет, имала връзка с бащата на гаджето си,  информира TV7.

Именно младият рогоносец пуснал порно клипа, за да отмъсти. Момчето заподозряло, че малката му приятелка е правила секс с баща му, върви мълвата сред учениците от елитното училище. Записът на сексуалния акт на момичето с 18-годишния й приятел се разпространява с есемеси сред гимназистите. Ако родителите на ученичката пожелаят, ще им бъде предоставена помощ от психолог.

Видеото с деветокласничката С. М. от няколко дни се разпространява в социалните мрежи. Записът е с продължителност около 20 минути и на него се вижда как непълнолетното момиче прави секс с момче на видима възраст около 18 години. Клипът е правен по време на ученически купон в апартамент, а от записа става ясно, че около правещата секс двойка има и други хора.

Сигналът е получен в общинската служба за социално подпомагане на 28 ноември и в 10-дневен срок служителите трябва да се произнесат. Полицията също разследва случая

Водещи новини

Още новини