Обвиниха проститутка за неморални доходи

share

19-годишна проститутка може да отнесе до 2 години затвор или пробация за получаване на неморални доходи, съобщиха от МВР в Търново.

Жрицата Лора М. е от Габрово, но била прогонена от конкурентките си там и дошла да продава тялото си на пътя към прохода Хаинбоаз. Магистралката била доста нагла и не обръщала внимание на предупредителните протоколи, които й съставяли търновските ченгета. Обяснявала, че така храни съпруга си и невръстното си дете. Полицаите обаче не можели да си затварят очите и сезирали прокуратурата, пише "24 часа".

В хода на разследването е установено, че в периода от 29 август миналата година до 7 май т.г. проститутката предлагала платена любов на пътя Велико Търново - Килифарево, до разклона за Дебелец. Работела сама, без сводник и според показанията й, изкарвала по 600 лв. на ден. Имала си утвърдена тарифа за различните сексуслуги, която варирала от 30 до 70 лв.

След доклад на материалите по случая в прокуратурата, тя е привлечена като обвиняема за криминалните приходи и е с мярка за неотклонение "подписка". Подобни разследвания и обвинения са много редки, тъй като доходите се доказвали изключително трудно, а изготвянето на експертиза било почти невъзможно, коментираха юристи.

Досега Лора била с чисто съдебно и криминално досие.

Водещи новини

Още новини