Мъж удуши жена си в София, закара трупа й на бензиностанция (обновена+видео)

share

Мъж уби жена си в София и направи опит за самоубийство. Полицията е открила извършителя на бензиностанция в столичния квартал "Горубляне" в нетрезво състояние, съобщава БНР.

42-годишният мъж се издирва от снощи, тъй като, според данни на негови близки, имал склонност към самоубийство. Двамата са били в развод. По непотвърдена информация той е отвлякъл 47-годишната си съпруга. Затова е казал на негови приятели, както и да се грижат за децата им, защото той има намерение да се самоубие. 

В лекия му автомобил, паркиран на бензиностанцията, тази сутрин е бил открит трупът на съпругата му. Смъртта е настъпила от удушаване. По първоначална информация мъжът си прерязал вените в колата, след което влязъл окървавен в бензиностанцията. Служители се обадили на органите на реда и в момента мястото е оградено от полиция.

Ето и официалната информация по случая, разпространена от пресцентъра на МВР: "Криминалисти изясняват обстоятелствата около инцидент, станал в района на „Горубляне“. На 13 май роднините на мъж и жена подали сигнал в полицията, че от няколко часа не могат да установят връзка със съпрузите и са обезпокоени за тях. Веднага започнали издирвателните действия на територията на столицата. Днес сутринта те били открити в семейния им автомобил в района на „Горубляне”. Екип на бърза помощ е установил смъртта на 47-годишната жена. Мъжът /42 г./, който стоял в колата, бил в неадекватно състояние и е откаран в болница. Извършен е оглед на място. Установяват се всички факти и обстоятелства около трагичния инцидент".

Водещи новини

Още новини