Убиец към синовете на жертвата си: Ще ви пратя при баща ви!

share

Убиецът Делчо Огнянов, който закла своя колега Крум Американов спокойно се разхожда на свобода срещу 2000 лв гаранция. За ужас на роднините на жертвата обаче той открито ги заплашвал. Делчо е видял синовете ми и се е разкрещял, че ще ги прати при баща им, разказва съпругата на убития Крум Фиданка.

Бруталното убийство е извършено в началото на тази година. Тогава без да бъде предизвикан Делчо вади нож и го забива право в сърцето на Крум. Мотивът все още не е ясен, но разследването е приключило. Преди години 57 - годишният Делчо е убил и собствения си баща след като го пребил до смърт с лопата, разказват съселяните му от брезиншкото Ноевци. Съпругата на убиеца работи като чистачка в МВР. Тази информация беше потвърдена от говорителя на пернишката дирекция на МВР Венцислав Алексов. Вероятността тя да окаже влияние върху разследването обаче е нулева, гарантира той.

Разследването за извършеното убийство е завършено, а в момента тече производство и за отправените заплахи за убийство към членовете на семейството на убития Крум Американов.

Водещи новини

Още новини