Шофьорът убил трима на пътя в Бургас е бил пиян

share

Шофиране след употреба на алкохол от водача на единия автомобил е вероятната причина за тежката катастрофа в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Около 06.50 часа тази сутрин на пътя от разклона Бургас - кв. „Долно Езерово” в посока „Лукойл”, при ясно време и суха пътна настилка и прав участък от пътното платно, настъпва пътнотранспортно произшествие между лек автомобил „Ауди 80”, с бургаска регистрация, управляван от 24-годишния М.Н. от Камено и лек автомобил „Фолксваген Голф”, с бургаска регистрация, управляван от 31-годишния Б.К. от с. Свобода, общ. Камено.

От пътнотранспортното произшествие на място са починали : пътникът на предната дясна седалка във „Фолксвагена” - С.Ц., 29-годишен от с. Свобода и пътничката на задната седалка вляво във „Фолксвагена” - И.Ч., 47-годишна от с. Свобода. В бургаската болница е починало и шестгодишното момченце – А.К. от Камено, пътувало в средата на задната седалка в „Фолксвагена”.

Настанени за лечение в бургаската болница са: водачът на „Фолксвагена” - Б.К. който има фрактура и луксация на дясната тазобедрена става, без опасност за живота и пътничката на задната седалка вдясно във „Фолксваген” - З.Ф., 28-годишна от с. Свобода, която все още е с опасност за живота.

Водачът на  Аудито - М.Н. е прегледан и освободен за домашно лечение с диагноза „контузия на главата и корема”, без опасност за живота. Причините за пътнотранспортното произшествие са в процес на изясняване, но най-вероятно е шофьорът на Аудито да е употребил алкохол, заради което той е навлязъл в лентата за насрещно движение и е допуснал пътнотранспортно произшествие с движещия се в нея „Фолксваген”.

Водещи новини

Още новини