Четирима младежи загинаха в жестока катастрофа на Е-79 (обновена)

Булфото (архив)
share

Тежка катастрофа стана днес на главен път Е-79 край курортния град Сандански.

Движението в района не е спряно. Сблъсъкът е бил между джип, пътуващ в посока София, и лек автомобил, движещ се в посока Сандански.

И двете коли са с благоевградска регистрация. В болницата в курортния град е закарано младо момиче. Други двама мъже били жестоко затиснати под смачканите ламарини на колите, предаде "Фокус". Единият бе изваден преди малко. Вадят и другия мъж, но според свидетели на мястото, двамата са били без шанс. По първоначална информация в лекия автомобил  са пътували четирима души. Полицейското присъствие в района е засилено.

От МВР оповестиха официална информация за тежкия пътен инцидент: "Четирима загинаха при катастрофа в района на град Сандански, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград. Около 10:00 часа на ПП1 Е-79 на километър 419 при ж.п. прелез в района на гр. Сандански е станало пътнотранспортно произшествие, при което на завой от пътното платно, лек автомобил „Пасат”, движещ се в посока от гр. София към гр. Сандански, се завърта, навлиза в насрещното платно за движение, блъска се в джип „Мицубиши Паджеро”, движещ се в посока от гр. Сандански към гр. София и управляван от 45-годишен мъж от село Добри Лаки, община Сандански, след което се блъска в еластична ограда и се преобръща извън пътното платно. Вследствие на инцидента са загинали: Д.Т./28г./ от гр. Петрич, С.Т./25г./ от гр. Петрич, С.Ч. /26г./ от с.Яворница и Т.Г. /26г./ от с.Яворница, всички пътуващи в лекия автомобил „Пасат”, се казва в съобщението на полицията.

Водещи новини

Още новини