Загиналият снощи моторист е син на зам.-министър от ГЕРБ (обновена+снимки)

share

"Загиналото момче снощи в катастрофата на бул. "Симеоновско шосе" се казва Юлиян Димитров Георгиев на 20 г. Негови близки се свързаха с мен чрез Фейсбук, за да споделят, че не са били потърсени, за да бъдат повикани на мястото на катастрофата".

Това написа в профила си във Фейсбук журналистът Найо Тицин. "Родителите са искали органите на сина им да бъдат дарени, но така и не им е била дадена такава възможност. В България няма култура на пътя по отношение на мотористите. Не на последно място - загиналото момче е син на бившия зам. министър на вътрешните работи Димитър Георгиев. Дано това не се окаже причина сегашното ръководство на МВР да не си свърши професионално работата по разследването на този случай. Пред истината за смъртта не може да има политически пристрастия!", допълва Тицин. 

Снощи журналистът е бил свидетел на катастрофата, защото е публикувал снимка и текст: Тежка катастрофа с мотоциклет и поне един лек автомобил. Един загинал. Пред входа на бившия Ловен Парк, сега пицария Виктория на Симеоновско шосе. Полицията е отцепила района, чака се линейка", е написал Тицин.

Под поста се изказва Мими Бойкова: "Убитото дете  при тази катастрофа е мой внук ....казва се Юлиян Димитров Георгиев, само на 20 години е , отличен студент от ТУ и е във втори курс. Богаташът с мерцедеса е карал в насрещното платно, за да стигне по- бързо до ресторанта", е написала жената.

21-годишният Юлиян Георгиев, е бил запален по пистовите мотори и хубавите коли, става ясно от профила му във Фейсбук.

 

 


Снимки Фейсбук

Водещи новини

Още новини