Спипаха вратаря на ЦСКА с краден Мерцедес

share

Полицаи от Група престъпления по пътищата в Дупница задържаха на главен път Е-79 вратаря на ЦСКА Иван Караджов да управлява луксозен "Мерцедес С350" с пренабити номера на рамата, съобщи вестник „Струма". Автомобилът е спрян на КПП - Дяково, закаран е на съхранение в двора на РУП - Дупница. Вратарят и спътницата му извикали такси от близката пиаца и заминали за столицата.

При проверката, направена от Магистрална полиция и от криминалистите от РУП на МВР, се оказало, че луксозното возило е собственост на бившия съотборник и приятел на Иван Караджов - Иван Иванов, който в момента играе в Партизан (Белград). В момента на проверката Караджов бил в колата с младо момиче и пътували от родния му град Кресна за София. 

Задържаният луксозен "Мерцедес" е тъмносин на цвят, с бежов кожен салон, климатроник, елогледала и много други екстри. Автомобилът е произведен през 2009 година. Иван Иванов ще бъде привикан от Белград в дупнишкото районно управление да даде обяснения откъде е купил крадения "Мерцедес".

Неотдавна около двамата футболисти се разрази скандал, след като в интернет бяха пуснати снимки на Иван Караджов и Иван Иванов как се целуват демонстративно, припомня „Струма".



Водещи новини

Още новини