Отверката бил връзката на Галеви с България, ходил два пъти месечно до Дубай

share

Николай Радев-Отвертката е бил връзката на Братя Галеви с България. Той заедно с личния телохранител на Пламен Галев и Ангел Христов Георги Градевски-Конана летели по 2 пъти на месец до Дубай. Двамата били подозирани от ДАНС, че участвали в прехвърляне на капитали от страната ни към банки в арабския свят, информира "Стандарт".

Отвертката официално се водел безработен. От месеци мълва разнася, че Братя Галеви се крият в Дубай.

Младият мъж е регистриран в криминалните сводки най-вече с хулиганските си прояви. През януари 2013 г. Отвертката пребил Димитър Христов пред дискотека "Континентал" в Дупница. Отвертката имал зъб на Димитър и на излизане от дискотеката го срещнал и започнал да го налага. От юмручните му удари Димитър Христов е с хематоми по тялото и съмнение за счупена челюст. Отвертката бил задържан за 24 часа.

По същото време срещу Радев тече дело за нанасяне на средна телесна повреда на приятелката му Милена Очкова. На 28 юли 2012 година здравенякът засякъл с личното си "Ауди" бившата си приятелка Милена Очкова, която пътувала с БМВ-то си по улица "Патриарх Евтимий" в Дупница. Тя била принудена да спре и тогава Радев се нахвърлил върху нея и я набил, ритал по колата и огънал ламарините й. Тогава приятелката му лежа в частната болница в града с комоцио. Срещу Николай Радев тръгна дело за средна телесна повреда, нанесена на Милена Очкова.

Водещи новини

Още новини