Тийнейджърка без книжка блъсна жена и избяга

share

Неправоспособна водачка на автомобил удари пешеходка на пешеходна пътека в Перник и избяга. Инцидентът е станал на вътрешноградската магистрала, близо до хотел „Зора” в квартал "Изток" в областния град, съобщава struma.bg.

Лек автомобил „Пежо”, управляван от 18-годишната Ралица Ангелова, която не притежавала документ за правоуправление, ударила пресичащата пътното платно на пешеходна пътека 46-годишна жена. Според криминалистите най-вероятната причина за инцидента е несъобразена с пътните условия скорост. След удара 18-годишното момиче напуснало местопроизшествието без да спре, но по-късно се явило само в пернишкото Второ районно управление „Полиция”.

Пострадалата е закарана в болница от екип на Спешния център, където са установени фрактура на подбедрицата и раменната става. След оказаната й първа помощ потрошената жена е пожелала и се е преместила в столично лечебно заведение. Тестът за алкохол на водачката на автомобила е отрицателен. Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Водещи новини

Още новини