Полицейска акция срещу просяците в Слънчев бряг

Булфото
share

Четири малолетни просещи деца са заловени в Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

За времето от 17.00 до 24.00 часа вчера на територията на Слънчев бряг е проведена специализирана полицейска операция за предприемане на превантивни мерки по ограничаване на противообществените прояви от и срещу малолетни и непълнолетни лица, просещи и в състояние на безнадзорност, както и издирване на малолетни и непълнолетни лица, обявени за общодържавно издирване.

Установени са да просят в състояние на безнадзорност четири малолетни лица: С.Г., 12-годишна от бургаския квартал „Горно Езерово”, В.С., 11-годишна от бургаския квартал „Горно Езерово”, А.Щ., 8-годишен от бургаския квартал „Победа” и А.И., 13-годишен от бургаския квартал „Победа”. Подрастващите са настанени в Кризисния център към Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Бургас, където ще бъде осъществена полицейска закрила за срок от 48 часа.

По време на специализирана полицейска операция е установен и непълнолетният Е.Т., 15-годишен от с. Сандрово, обл. Русе, обвиняем по Наказателно дело от общ характер и обявен за общодържавно издирване от 25.11.м.г

Водещи новини

Още новини