Прокурорският син, участвал в гонката, налетял и на майка с дете

Интернет
share

Един от участниците в зверската катастрофа на бул. „България” – прокурорският син Бисер Андреев, засякъл с колата си и майка с дете преди 8 месеца. За инцидента съобщи  InfoNews.

31-годишната Даниела Рошкова от София обяснила, че Андреев дори я заплашил с убийство. Тя разказала, че скандалът избухнал 8 месеца преди трагедията на столичния булевард, при която загинаха двама души.

По време на коледните празници Даниела заедно със свекърва си Милка и 2-годишната й дъщеричка Клаудия отишли в столичен мол, за да купят подаръци.

Докато паркирала на подземен етаж в търговския център, колата на Даниела и тази на Бисер се засекли. Нито един от двата автомобила нямал щети. Двамата шофьори обаче си разменили гневни реплики и това допълнително ядосало младия служител на „Съдебна охрана”.

„Докато спирах в по-отдалечен край на паркинга, момчето ме догони. Започна да чука по прозореца от страната, където до мен на детско столче седеше дъщеря ми. Детето се разплака и аз слязох от автомобила си, за да се разбера с момчето”, допълни Даниела.

Когато излязла, Андреев започнал да й крещи и започнал да размахва служебна карта. Обяснил, че е полицай и ще извика колегите си. Освен това заявил, че ще я „гръмне като куче” и дори извадил пистолет. Стресната, жената се обадила на мъжа си Тодор Миланов, който по същото време бил в магазин два етажа по-нагоре. Съпругът й веднага слязъл на паркинга и се спречкал с прокурорския син.

„Размениха си реплики, изведох детето, защото малката пищеше неистово след крясъците След това мъжът ми Тодор изкара колата от паркинга на мола и продължихме коледното пазаруване”, каза Даниела пред InfoNews.

Водещи новини

Още новини