Отвлечената Адрияна е бита и изнасилвана от мъжа си (снимка+видео)

share

15-годишната Адрияна Горанова, която беше отвлечена на 28 септември през нощта от дома си в Троян, е била бита и изнасилвана от съпруга си. Това сподели майка й Катя пред TВ7.

"Адрияна беше женена в Тръстеник. На 14 септември направихме сватба, тя си избра това момче. После дойдоха на гости и тя ни разказа, че в онзи дом я бият и изнасилват. Затова си я прибрахме обратно. В четвъртък мъжът й дойде да си я иска, но тя не тръгна с него. В петък около 3 часа дойдоха и започнаха да ни бият. Влязоха с брадва и бухалка", разказва Катя. Бащата на Адрияна е в болница с травми от побоя. По пода на къщата още личат кървавите следи от мелето. Роднина пък с готовност показа пред камерата синините, които му оставили сватовете.

След побоя ромите задигнали булката и избягали.

Шефът на троянската полиция Николай Ичев обясни, че служителите на реда имат информация, че похитителите държат Адрияна в плен на територията на друга областна дирекция: "Нямаме информация момичето да е намерено. В първите минути след отвличането много трудно се водеше комуникация с близките, не знаехме причините за това отвличане. В последствие стана ясно, че става въпрос за взаимоотношение между ромски фамилии. Оказва се, че семействата са роднини, познават се", разказа Ичев.

Издирването на Адрияна продължава.

Отвлечената Адрияна

Водещи новини

Още новини