Агресивен пръч убил пастира в с.Коларово

share

Разярен пръч е нападнал и умъртвил 69-годишния пастир Евтим Илиев в петричкото село Коларово. Животното, за което се грижел козарят, го убило във вторник вечерта в кошарата край селището, твърди кметът на селото Атанас Гошев.

В събота аргесивното четириного наранило и колегата на загиналия - 60-годишния Милчо Кирилов, който е настанен в МБАЛ "Рокфелер" - Петрич с тежки травми на ребрата и единия крак. Шефът на ОД МВР - Благоевград комисар Георги Костов, уточни, че се работи по всички възможни версии. "Назначени са експертизи, чакаме резултатите от тях и тогава прокуратурата ще излезе с официално съобщение. По случая е образувано досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител".

Миналия вторник Евтим отишъл да нахрани животните, заключени в кошарата, но не се върнал у дома. На следващия ден сутринта жена му го намерила мъртъв. Заради следите от насилие по тялото близките спряха погребението на Илиев, насрочено за 12.00 часа в четвъртък, направена бе аутопсия на трупа, а тъжният ритуал се състоя 7 часа по-късно.

Водещи новини

Още новини