Шестима души пострадаха при катастрофа в Кресненското дефиле

share

Шестима души, сред които и 3-годишно дете, пострадаха при тежка катастрофа на главен път Е-79, съобщи  говорителят на Областната полицейска дирекция в Благоевград Йорданка Шаркова.

Пътният инцидент е станал около 12.30 часа в Кресненското дефиле.

30-годишен водач на лек автомобил "Фолкваген Голф", движейки се от Кресна към Симитли, предприема  изпреварване и се блъска в движещия се в насрещното платно  лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 32-годишен мъж от Петрич.

Вследствие на удара лекият автомобил, движещ се в посока към Симитли, се завърта и удря движещия се зад него лек автомобил „Мицубиши”.

При пътнотранспортното произшествие са пострадали М.В. на 30 години, М.В. на 25 години и детенце на 3 години, всички от гр. Брезник и пътуващите в движещия се в посока към гр. Кресна лек автомобил „Фолксваген Голф” - Е.Г. на 33 години от гр. Петрич, М.К. на 23 години от гр. Петрич и В.С. на 38 години от гр. София

Всички пострадали са транспортирани в ЦСМП-Благоевград за оказване на медицинска помощ, като към момента няма информация някой от тях да е с опасност за живота. В лекия автомобил „Мицубиши” няма пострадали лица . Работата по установяване причините за станалото ПТП продължава.

Водещи новини

Още новини