Откриха убито бременно момиче в София (обновена+видео)

Булфото
share

20-годишна жена е открита мъртва в София, съобщиха от СДВР.

Самоличността на жената е установена. Сигналът е подаден на тел. 112 вчера. Жената е открита в шахта в близост до ул. „Суходолска” в  Западен парк. Трупът е открит вчера от случайно минаваща жена.

Разкрито е убийството на 20-годишната жена в София, съобщиха от МВР. Петя Тодорова е убитото момиче в София, предаде репортер на novini.bg. Тя не се прибира вечерта на 4 март, не отговаря на мобилния си телефон и родителите й подават сигнал в 9-то районно полицейско управление в София.

Младата жена е забелязана на 4 март на обяд от баща си в района на кв. „Обеля”. Тогава е била с още две момчета. Няколко часа по-късно родителите започнали да я търсят. На 5 март сутринта е обявена за издирване и работата по издирването е започнала веднага.

Същата вечер тя е съобщила на приятеля си Емил /20 г./, че е бременна. Двамата си определят среща, за да решат как да действат. Емил А., заедно със свой приятел /М.М. на 23 години/, който също имал интимни отношения с Петя, решават да я убият същата вечер. Убийството става в кв. "Западен парк". Смъртта е настъпила вследствие на тежка мозъчно-черепна травма, съобщиха от МВР.

Пред полицаите момчетата са направили пълни самопризнания. Самото убийство е предварително планирано. Петя не е изнудвала приятеля си нито за пари, нито за каквото и да било, става ясно от думите на полицаите. Едното от момчетата е от ромски произход, уточняват от МВР.

Софийска градска прокуратура е повдигнала обвинения на задържаните за убийството на 20-годишната жена, съобщиха от пресцентъра на МВР. Двамата са криминално проявени: М.М. е регистриран в полицията за кражби, унищожаване и повреждане, а Е.А. - за кражби и наркотици, уточниха от СДВР.

Според събраните до този момент данни, престъплението е извършено на 4 март около 18.00 часа по особено жесток начин. На двамата е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за 72 часа.

Водещи новини

Още новини