Побеснял шофьор преби мъж, искал да се качи на трамвай и минал пред колата му (снимка)

share

67-годишен преподавател по фотография бе ударен и повален на земята с един удар от побеснял шофьор на Опел, само защото понечи да се качи в трамвай №22 непосредствено пред автомобила му на спирката на бул. "Христо Ботев" и "Пиротска" в понеделник към 18 часа.

За шокиращата агресивна постъпка на шофьора съобщи във Фейсбук Лазура Шошева, която била в автомобила след Опела и заснела номера на колата на агресивния шофьор, съобщи "24 часа".

"Бях прибрала дъщеря си от училище, когато видях как водачът на Опела чевръсто излезе от колата си, мина пред нея и стовари цялата си физическа сила върху господина, който бе на тротоара. Дързостта на възрастния човек се заключаваше в това, че той не просто преминаваше пред опела, той пресичаше пътя на гнева и агресията. Причината беше достатъчна шофьорът на опела да излезе от колата си и да нанесе силен удар в лицето на господина с такето, да му разбие носа и той да полети във въздуха, да счупи очилата му, които са алтернативните му очи, без които, доколкото разбрах, почти не вижда. Седна зад волана и просто продължи по пътя си", пише Лазура във Фейсбук, информира "24 часа".

"Когато видях как двуметров мъж върви към мен, помислих, че иска да ми изкрещи нещо. Той обаче ме удари веднъж, очилата ми се разхвърчаха на парчета, а аз паднах зашеметен на земята. По-лошото е, че когато отидох на подам жалба в 3-о РПУ, ми казаха, че това е лека телесна повреда и нямало смисъл. Това е ужасно", каза пред "24 часа" битият фотограф, който пожела анонимност.

От полицията обясниха, че има подадена жалба и в момента се установява кой е шофьорът на опела. От СДВР увериха, че работят активно.

Водещи новини

Още новини