Младеж налага полицаи, събудили го

share

Полицаите  се натъкнали на пиян младеж, който е заспал в колата си, паркирана на пешеходна пътека пред университета в Русе. Когато се опитали да го събудят 19-годишният М.Й. започнал да буйства и да ги удря Това съобщиха от Областна дирекция на МВР в града.

На път за работа тази сутрин полицай видял, че граждани недоволстват срещу спряна на пешеходна пътека кола в близост до Русенския университет. Автомобилът „Фолксваген Голф 3" не позволявал и на останалите превозни средства да излязат от паркинга.

Няколко безуспешни опита да събуди младежа накарали служителят на реда да повика за съдействие дежурен полицейски патрул. М.Й. най-накрая се събудил, но бил във видимо нетрезво състояние. Първоначално той категорично отказал да представи документите си за самоличност с думите „да си гледат работата", а след това ударил с две ръце в гърдите един от полицейските служители.

Така М.Й. от Русе бил отведен във Второ РУП. Там 19-годишният младеж продължил да се държи арогантно и да обижда полицейските служители. Тестван за употреба на алкохол и се оказало, че има 1,92 промила в кръвта.

Срещу него е заведено незабавно производство за престъпление.

Водещи новини

Още новини