Арестуваха мъж, заподозрян за бруталното изнасилване на дете в Мездра

Pixabay
share

Мъж, заподозрян за брутално изнасилване в Мездра, днес е бил приведен в следствения арест във Враца. 

С постановление на наблюдаващия прокурор 22-годишният Венцислав Йоханов е задържан за 72 часа, след което ще се иска от съда да бъде оставен за постоянно зад решетките.

Баба бе бита, насилена и ограбена в Ценово

Вчера Мездра бе ужасена от брутално изнасилване, при което едва не бе убито момиче и само бързата намеса на спешните медици спасиха живота му. Цял ден в неделя полицията работи по тежкия криминален инцидент, предаде BulNews.

Днес пострадалото 15-годишно момиче е било освидетелствано от съдебен лекар. Детето все още е в болницата, където лекарите полагат усилия да бъде възстановенo след жестокото престъпление.

По неофициални данни, пострадалата е разказала пред разследващите, че първоначално е била заплашена от Венцислав Йоханов да отиде в апартамента му, където по-късно през нощта е била бита, душена и влачена из стаите от обезумелия мъж, след което брутално я изнасилил.

Момичето е живяло известно време при майка си в Дубай, откъдето идва прякора й Дубайчето. Категорично е доказано, че не е била приятелка на изнасилвача.

По непотвърдена информация в момента заподозреният за тежкото престъпление е с условна присъда за опит за изнасилване, което ще има съществено влияние върху решението на съда.

Междувременно близки на Йоханов започнаха кампания във фейсбук, целяща неговото оневиняване.

Водещи новини

Още новини