Тези новобранци много ме дразнят, ще ги накълцам, крещял психарят от Толстой

Кадър: БТВ
share

„Тези новобранци много ме дразнят. Ще ги убия, ще ги накълцам на парчета“. Това казал нападателят от жк „Лев Толстой“ преди да нанесе жестоките удари на възрастната си съседка.

„От три месеца сме в това жилища. Нито го знам, нито го познавам. Не съм го провокирала по никакъв начин“. Това разказа пред БТВ битата Николина Стефанова. „Като се разминавах с някои от съседите, те ме предупреждаваха да се пазим от съседа отдолу. Аз не съм конфликтна личност, винаги съм се държала приятелски и съм си мълчала, но сега няма да го направя“, коментира жената.

Жената е настанена в „Пирогов“ със счупена ръка, нос и кръвоизлив в окото. Сега възрастната жена се притеснява да се прибере, за да не бъде нападната отново. Тя настоява да се вземат мерки от най-високо ниво, за да се спре с тази агресия. „Държавата трябва да прибира подобни хора в специализирани заведения, до пълното им излекуване“, призовава тя.

Дъщерята на жената разказа, че побойникът е направил опит да разбие вратата им. Децата на семейството стават свидетели на целия инцидент. Те се страхуват да се приберат в дома си.

Днес изтича 72-часовата мярка на нападателя. Въпросният човек и преди е задържан за побой.

Водещи новини

Още новини