Делян Пеевски, председател на ДПС и ПГ на ДПС: ДПС не е за лична употреба, нито частна собственост! Гарантирам, че това време никога няма да се върне!

share

Успяхме заедно да защитим партията ДПС от домогванията на отцепниците и дерибеите. Решението, с което беше пресечен опитът името и логото на партията ДПС да бъдат прехвърлени в частни ръце и опитът те да бъдат превърнати в частна собственост, означава само едно - ДПС не е за лична употреба, ДПС не е и не може да бъде частна собственост.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 369

За пореден път се доказа, че ДПС е на хората и така ще бъде!

Аз гарантирам, че никога няма да се върне времето, в което партията и хората се използват за лична употреба. Новото начало означава именно това - партия на хората и за хората, с отговорна политика за хората и за държавата.

Ще работим така, както вече доказахме в редица общини, че трябва и може да се работи. Хората виждат и оценяват направеното, защото това засяга техния живот и бъдещето на децата им. Това е новото начало - без дерибеи, без схемаджии, които превръщат хората, които им се доверяват, във втора класа хора за лична изгода.

И, за разлика от другите, ние няма да спрем в деня на изборите, напротив - още повече работа ни чака след това, тъй като новото начало трябва да обхване всички общини и да променя живота на хората за добро и необратимо.

Това е ДПС - Ново начало, и като негов лидер, аз гарантирам, че всички наши ангажименти ще бъдат изпълнени. А аз държа на думата си!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

(платено съобщение)

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 369

Водещи новини

Още новини