Стоянов, политолог: Не само партии като "Величие" ще влизат в НС, а и на знахари и баячки

БТВ
share

Имаме победител с преднина пред останалите, имаме втори - пак с голяма преднина пред третия. Това беше очакван резултат. Голямата изненада е ниската избирателна активност. Това заяви пред БТВ политологът Даниел Смилов.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 899

Може да се появи играч, който да покаже, че има голям вакуум. На едни следващи избори за ГЕРБ първото място може да не е гарантирано. 

Според него и Георги Харизанов, ГЕРБ има задължението да изготви правителство. "На всяка цена трябва да има управление."

Избори 2 в 1: Продължава обработката на протоколи

"Не можем да се сърдим на избирателите, те не са виновни никога. Огромно неможене е от политическите партии, че не могат "да си продадат" идеите", каза политическият анализатор Харизанов. 

Не само такива партии като "Величие" ще влизат в парламента, ще влизат и на знахари и баячки, каза политологът проф. Росен Стоянов.

Николай Марков от "Величие" отрече да имат проруска насоченост: Такива приказки са като да повърнеш върху човек, когото не познаваш

Смилов заяви, че е много важно това, което Христо Иванов направи вчера - подаде оставка. "Той беше човекът, който добронамерено смяташе, че с ГЕРБ може нещо да се направи."

Логичното е загубилите ПП-ДБ да останат в опозиция. 

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 899

Водещи новини

Още новини