Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в полза на нашите опоненти ГЕРБ и ДПС

Нова телевизия
share

На изтеклите записи не се чува моя глас. Не мога да кажа дали са се случили такива разговори. Това коментира кандидатът за евродепутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Никола Минчев в ефира на Нова. 

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 894

Експерти казват, че записите са манипулирани. Частите, които са изрязани са се казани някъде. Съществен въпрос е кой подслушва партия - по принцип и по време на кампания. И в рамките на следваща кампания излиза като компромат. 

На въпрос кой подслушва ПП-ДБ, Минчев отговори: Службите. Тук отново се поставя въпросът за реформите им. Да се пускат записи направени от службите е недопустимо. Ясно е, че те са в полза на нашите опоненти ГЕРБ и ДПС. 

Зам.-председателят на парламента отбеляза, че не е присъствал на среща с Алексей Петров. И добави, че не знае за среща между Петров и представители на ПП. 

"Не очаквам да изляза богат от политиката. Без да се оплаквам от заплащането, богат не очаквам да изляза. Това, което правя в политиката не е да влизам в партийни договорки", каза още той. 

Експерт по киберсигурност: "Скандалните" записи с представители на ПП са манипулирани

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 894

Водещи новини

Още новини