Ицо Хазарта коментира коалицията на ПП с ДБ и скандала с Паметника на Съветската армия

Нова
share

Това да отделяш от времето си за деца в неравностойно положение, е най-ценното, което можеш да им дадеш. Това заяви пред "На фокус с Лора Крумова" по Нова телевизия Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, кандидат от коалиция "Продължаваме промяната" - "Демократична България". 

"Не споделям дивата еуфория за премахването на Паметника на Съветската армия. Това е поредната тема, която ни разделя. В Европа много съветски паметници са махнати, във Виена обаче такъв паметник стои, дали са по-глупави от нас", попита Хазарта. 

Историк: Близо 3/4 от националния ни доход отива за издръжка на окупационната Червена армия

Темата за отстранения от Народния театър Александър Морфов кандидатът за депутат коментира така: "Тези хора не виждат ли, че така става по-лошо? Искат да покажат кой е шефа."

"За година и повече видях, че обидите и епитети не променят мнението на хората, които са решили да гласуват за нашите опоненти. Научих се да слушам и разбирам хората срещу нас. Критиката е движеща сила, не го приемам лично", допълни Петров. 

"За нас беше важно да докажем нашата идентичност. Има начин и ние го показахме. Когато едни хора се обединяват взимат най-доброто от двете страни", коментира Хазарта обединението ПП-ДБ.

Водещи новини

Още новини