От ПП алармираха за обезпокоителни случаи на репресии в Доспат

Фейсбук
share

Вчера посетихме много села в община Доспат. Срещнахме се с много хора, но за жалост трябва да споделя, че най-истинските разговори се водеха по мазетата, а не по площадите. Чухме много обезпокоителни факти и изводът за нас е, че трябва да отделим по-голямо внимание на община Доспат. Това заяви в профила си във Фейсбук Михал Камбарев, водач на листата за Смолян на "Продължаваме промяната".

,,В община Доспат процентът на отказали се хора от секции за момента е най-голям. Но искам да кажа, че имаме подготвени хора за всички 12 секции в община Доспат и можем да ги сменим по всяко време в последния момент'', увери той.

От "Продължаваме промяната" разкриха нова серия злоупотреби, този път в Доспат

Ако случайно се случва репресия или някой се опитва да упражнява натиск над тези хора, искам просто да знаете, че ние сме подготвени. Тези хора ще бъдат преместени другаде. Нека не си усложняваме живота. Но ако държите – ще си играем играта. Можем да заменим 12 човека на момента, подчерта Камбарев.

,,Битката продължава и нека на 2-ри всички да гласуваме. Това е единственият начин да прекратим тези срещи по мазета и да почнат да се случват по площадите'', завърши той.

Водещи новини

Още новини