Борисов с предизборна обиколка в Благоевградско, отново скочи на Радев и Кацаров заради COVID

Фейсбук
share

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с предизборна обиколка в неделния ден. Борисов откри физкултурен салон в село Хаджидимово, цялостно изграден с финансиране от ПМС, в размер на 722 220 лв. 

"Поздравявам кмета и хората от Хаджидимово за реновациите. В цялата област пътищата са нови. Изпълнихме поетите ангажименти! Ние помагахме на хората, а министрите на Радев мислят как да се уредят. За първи път министър на образованието стана академик по време на министерстваното си учебно заведение. Янаки Стоилов пък си го направиха от министър конституционен съдия, за да няма повече решения срещу президента", коментира бившият премиер.

Борисов: Конституцията е основният закон на държавата, трябва да се спазва

Кирил Петков не се чувствал виновен, но виновен трябва да се чувства неговият началник - Румен Радев. За тях закони явно няма, допълни Борисов и обясни: 

Ваксинирайте се, това е единственото спасение! Някой като каже, че няма разяснителна кампания, то казвам, че медиите всеки ден показват какво е положението в Западна Европа. Ваксиниране, ваксиниране и работа! 

"Локдаун трябваше да има още преди 2 седмици", категоричен бе бившият премиер. 

България прескочи прага от 600 000 случая на коронавирус

Когато ние се справяхме с невидимия враг КОВИД, вие горяхте маски, а сега призовавате да се носят. На Радев антиваксърите му бяха водещи на юмрука. Хилядите жертви у нас са на отговорността на Стойчо Кацаров. 
Готов съм на дебат с Радев, какво да дебатираме? Колко ще са ковид жертвите? 11 години цената на тока беше най-ниска, а сега бизнесът изнемогва, завърши Борисов. 

Водещи новини

Още новини