Мустафа Карадайъ: С различните идеи за развитие на страната, чрез диалог да определим приоритетите на нашата родина

Булфото (архив)
share

С различните идеи за развитие на страната, чрез диалог да определим приоритетите на нашата Родина България. Това каза по време на откриването на предизборната кампания на ДПС в област Разград председателят на партията Мустафа Карадайъ, предаде БТА.

Той посочи, че това го повтарят през последните седем години непрекъснато, но по думите му няма кой да ги чуе. Може би и затова в последните дни пак се опитват да вкарат предизборната кампания в едни познати релси, но това обаче няма да стане, бе категоричен лидерът на Движението. Той подчерта, че в страната живеят различни етноси и култури, но единствено и само в ДПС различните етноси са рамо до рамо и на никой в ДПС не пречи различието на другия, а напротив - отстояването на своята идентичност на различния е ценно за всички.

"От 30 години ДПС има ясна визия и приоритетите ни са ставали посоката за развитие на нашата родина", каза още Мустафа Карадайъ. Той отбеляза, че още от създаването си Движението за права и свободи има голяма мисия и до днес продължава да я изпълнява, и още поколения депесари ще я изпълняват. А тя по думите му е: Да пазят целостта на родината, да са гарант за мира, стабилността и сигурността в България и в региона. Само че мине се не мине, едва ли не нас ни се налага да доказваме кои сме.

"Защо, защото в политиката като участват политически партии без визия, без програма за развитие на страната те се опитват да бъдат политически забележими и значими чрез разделението, противопоставянето, омразата, дори и агресията, подчерта председателят на партията. Според него обратно на това винаги философията за правене на политика на ДПС е била заедността и диалога", каза още Карадайъ.

Искрен Веселинов: ДПС трябва да бъде заличена

На предизборното събитието тази вечер в Разград присъстваха членове и симпатизанти на ДПС, кметове, представители на общински и областни ръководства на Движението. Беше представена и листата с кандидати за депутати в Разградския избирателен район.

 

Водещи новини

Още новини