БСП – София избра предизборния си щаб за вота на 11 юли

Novini.bg
share

Градският съвет на Софийската организация на БСП избра новия си предизборен щаб, съобщиха от пресцентъра на партията.

Форумът прие предложените, от Изпълнителното бюро, структура и състав на Градския предизборен щаб за предсрочните парламентарни избори на 11 юли. 

"БСП за България" регистрира листите си в цялата страна

Начело на щаба застава Иван Пешев, секретар по организационните въпроси на ИБ на ГС на БСП - София. Заместник-председатели по организацията на изборния процес ще е Иван Таков.

Милка Христова е заместник-председател по правните въпроси и връзка с РИК и ЦИК. Секретар на Градския предизборен щаб е Иван Ковачев. Координатор за 23 МИР е Кръстин Чепилков, за 24 МИР – Надежда Мидюрова и за 25 МИР – Гинка Панова. 

Националният съвет на БСП одобри листите с пълно мнозинство

За изборно-методически въпроси отговаря Валентина Богданова. Елка Теохарова поема работата с медиите, а Камелия Александрова ще отговаря за онлайн кампанията. Младежкият председател Габриел Вълков ще координира работата на доброволците.

Жельо Бойчев e натоварен с политическата платформа. Връзка с НС на БСП, НПО и гражданските структури ще осъществява Михаил Ставрев. Теодор Славев ще се занимава с прогнози и анализи. Политическите послания са поверени на Боян Балев, а Диана Тонова ще отговаря за местната политика и връзката с общинските съветници.

Водещи новини

Още новини