Плевнелиев: И Нинова, и Манолова, и Трифонов продължават да мълчат за Костинброд

Булфото
share

Нека не се забравя, че от 2006 година до сега ПП ГЕРБ спечели доверието на хората във всеки едни от изборите, с изключение на президентските. Поздравявам ви за това и трябва да знаете, че доверието все по-трудно ще се дава и все по-лесно ще се губи. Минаха едни тежки избори. Това заяви бившият президент на България Росен Плевнелиев по време на Националната серща на ПП ГЕРБ, предаде репортер на Novini.bg

,,И президентът Радев, и г-жа Нинова, и г-жа Манолова, и Слави Трифонов продължават да мълчат и не са казали една дума за това какво се случи в Костинброд, а имат наглостта да говорят за честни и почтени избори, когато някои от тях бяха основни действащи лица в Костинбродската афера. На тези избори се говореше много за борба с корупцията, но нито един от тях не е дал нито едно решение как да се справим с нея.  Говореше се за диктатура, за еднолична власт… именно тези, които говорят за това мълчат и не са казали нито една дума за истинския тоталитерен режим, който имахме в България в продължение на 45 години. Същевременно громят някаква измислена от тях еднолична система'', допълни Плевнелиев.

,,Трудно мога да споделя своето дълбоко съжаление и разочарование, когато подкрепиха кандидатурата на Мая Манолова'', сподели той по отношение на градската десница и в частност Демократична България, подкрепили кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. По думите му десните формации биха могли да си изберат Манолова за ''шеф'' след балотажа.

,,Истинската борба с корупцията минава през индустриалните зони, през усилията на всички възможни нива. Постигнахме много, ГЕРБ постигна много през последните 13 години, пазете постигнатото'', призова в заключение бившият държавен глава и допълни, че по време на парламентарните избори през 2021 г. предстои битка на ценностите.

Водещи новини

Още новини