Дани Каназирева: Няма да отстъпя от принципите си

Кадър: БТВ
share

Бе ми предложено да стана областен управител на Пловдив от новия кмет на града Здравко Димитров. За мен по-важно е какво ще се случва в града. Той иска да има добър диалог и да работим заедно за развитието на града. Това каза един от кандидатите за кметския стол, но останала на трета позиция Дани Каназирева в ефира на БТВ.

Каназирева бе назначена за областен управител на Пловдив с решение на Министерския съвет.

„Назначението ми за областен управител на Пловдив е знак за нова политика на диалог и уважение и баланс във властта. Крайно време е да спре напрежението в града, да има спокойствие и да работим за Пловдив“, заяви тя. И бе категорична, че няма да отстъпи от принципите си.

„По време на предизборната кампания бяхме опозиция на един порочен модел, който съществуваше в града. Считам, че г-н Димитров предлага добри политики и промяна за града. Разговорите ни бяха само за развитието на града ни, за приоритетите, не за постове. Той се проведе във вторник. Важно е как ще продължи работата за града и спазването на поетите ангажименти", коментира Каназирева.

„Заявките за ново управление са факт. С избирането на Здравко Димитров напрежението спадна. Ние сме длъжни да поемем отговорност“, каза новоназначеният областен управител на Пловдив.

Каназирева е бивш член на ГЕРБ. Тя беше отстранена преди години заради активната си позиция. След отстраняването си от ГЕРБ тя създаде своя местна партия "Съюз за Пловдив".

Водещи новини

Още новини