Цветан Цветанов: Платформата на ГЕРБ показва правилния подход

share

Платформата на ГЕРБ е правилният подход, защото никъде няма отрицание на това, което се прави в Европа. Искахме да покажем политики, които прави българското правителство - политики, които се правят сега и ще продължат да се правят и в следващия парламент. Няма как да не кажем, че това е реалният и правилният подход, защото никъде не чухте отрицание на това, което се прави в Европа. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на представянето на политическата платформа на партията за евроизборите, предаде репортер на Novini.bg.

„Никой от политическите ни опоненти не прие, това което предложи Мария Габриел. Ние сме българи и независимо от коя партия сме, ние оставаме българи и трябва да защитаваме българските интереси“, заяви Цветанов.

Той посочи, че Българското председателство на Съвета на ЕС е възстановило диалога ЕС – Турция. „Ние залагаме на финансов механизъм и на бюджет, с който действително да можем да реализираме всички секторни политики“, заяви Цветанов.

Той посочи, че на 20 април ще бъдат представени резултатите от диалога „Европа в нашия дом“. „Най-доброто, което може да направи българското правителство е да инвестира в образование. Ниското ниво на безработица се дължи на усилията на всички нас“.

Водещи новини

Още новини