Владислав Горанов обеща: Ако ГЕРБ спечели, ще има кабинет, изрази тежки подозрения към Нинова и Дога

share

"За нас от ГЕРБ дали ще управляваме четири, шест или една година не е важно, защото се вслушваме в критиката на хората. Като не ни искат, няма да седим на сила. Надявам се това няма да стане отново, защото ще направим стабилна коалиция, ако спечелим. Направихме си изводи от допуснатите грешки. Това заяви в ефира на БТВ Владислав Горанов.

"Който спечели изборите, ще води разговори с останалите партии за съставяне на кабинет. Той обясни, че ГЕРБ имат много повече възможности за коалиции, отколкото БСП, но изрази съмнение за коалиция между ГЕРБ и групата на Веселин Марешки.

"Българските граждани са свободни сами да избират. Не вярвам на БСП", уточни той.

На въпрос защо оставиха държавата в такъв момент и подадоха оставка, Владислав Горанов посочи, че когато дадеш дума, я изпълняваш.

"Оставихме 13,8 млрд. лева в бюджета", допълни той.

"Питам Корнелия Нинова дали се е виждала с Ахмед Доган, но имам тежки подозрения в това, че среща е имало. Но това скоро ще се рабере. Те мислят за коалиция между БСП и ДПС", добави още Горанов.

"Ако ГЕРБ е първа политическа сила, ние ще съставим коалиция, защото държавата има нужда от смислено управление", обеща Горанов.

Водещи новини

Още новини