Московски: Хората са в центъра на всички решения в секторните политики на ГЕРБ

ГЕРБ
share

„За две години от състояние на дефицит на бюджета, минахме в състояние на излишък. Налице е икономически растеж. Но нищо от това няма значение, ако вие не го усещате чрез подобряване на благосъстоянието си”.

Това каза пред жителите на село Пелишат Ивайло Московски, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Той и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов представиха основните акценти в програмата на ГЕРБ. „Хората са в центъра на всички решения в различните секторни политики на партията. Стимулирането на икономиката чрез изграждането на АМ Хемус и икономическа зона в региона на Плевен ще доведе до осезаемо повишаване на доходите на работещите и на пенсионерите. Промените в сектор образование имат за цел връщане на децата в училище и насърчаване на учителите и младите хора да дават максимума от своите възможности в обучението на нашите деца. Двойното увеличение на учителските заплати е един от начините, по който ние от ГЕРБ показваме, че ценим високо труда на българския учител”, каза Ивайло Московски. Той представи и предвиденото в секторите здравеопазване, сигурност и отбрана.

„Ние, от ГЕРБ, сме хората, които винаги са били до вас, независимо дали сме били на власт или не. За да можем обаче в пълнота да реализираме всичко добро, което имаме като работещи решения, и по отношение на доходите, и по отношение на икономиката и социалната политика, здравеопазването и останалите сфери, се нуждаем от вашата подкрепа. Отговорното и далновидно управление, от една страна, и образованият, здрав и спокоен народ, от друга, правят една държава силна. България може да бъде точно такава при управление на ГЕРБ. Подкрепете ни с номер 11 в бюлетината”, призова жителите на Пелишат кандидатът за народен представител под номер 4 в листата на ГЕРБ Владислав Николов.

Водещи новини

Още новини