Цветан Цветанов в Белово: Няма алтернатива на доброто управление на ГЕРБ

ГЕРБ
share

ГЕРБ предлага реални решения за развитие на всички населени места в България. Ние залагаме на инвестиция в образованието и професионалната реализация. Ще подобрим системата на здравеопазването, ще осигурим сигурност и справедлива съдебна система за всички български граждани. Ще надградим постигнатото и ще увеличим доходите и пенсиите на хората на база на високия икономически растеж в страната. Това каза в Белово зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

Заедно с водача на листата на ГЕРБ-Пазарджик Екатерина Захариева и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков представиха основни акценти от програмата за управление на ГЕРБ.

Цветан Цветанов изтъкна, че ГЕРБ ще осигури полицейско присъствие във всички населени места в страната. Зам.-председателят на ГЕРБ акцентира и върху сто процентовата подкрепа от държавата, която ще получат за инвитро процедури около 150 000 семейства с репродуктивни проблеми, ако ГЕРБ спечели изборите.

“Убеден съм, че хората осъзнават, че опонентите ни на тези избори не могат да бъдат алтернатива на доброто управление на ГЕРБ. БСП използва внушения и манипулации, с което за пореден път демонстрират безотговорното си отношение към страната ни”, коментира Цветанов.

Той призова жителите на Белово да гласуват доверие на ГЕРБ с номер 11 в бюлетината и изрази увереност, че партията ще постигне своята 11-та изборна победа.

Андрей Новаков пое ангажимент пред присъстващите да положи усилия за осигуряване на европейско финансиране за реализирането на проекта за тунела “Яденица”.

Водещи новини

Още новини