Цветанов: Инвестицията в образованието създава повече квалифицирана работна ръка

ГЕРБ
share

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ в Монтана и областен координатор на партията Дилян Димитров и кандидати за народни представители от ГЕРБ посетиха шивашка фирма в Монтана, за да разговарят с работещите там.

Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Цветанов заяви пред хората, че ГЕРБ е единствената партия, чиято листа с кандидати за народни представители е съставена изцяло от местни хора и доказани професионалисти. „В следващ управленски мандат ще заложим на инвестиция в образованието, за да има повече квалифицирана работна ръка, която да отговаря на нуждите на бизнеса. Важно е хората да мислят разумно и да вземат правилното решение на 26-ти март“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обясни, че икономическият растеж е важно условие за увеличаването на доходите на хората. Той разясни пред присъстващите, че ГЕРБ предвижда редица реално изпълними мерки за развитие на икономиката, включително изграждането на няколко индустриални зони като тази край Пловдив.

Водещи новини

Още новини