Цветанов: Реформаторите да ни се извинят (видео+снимки)

Пресцентър ГЕРБ
share

След като според първоначалните данни от местните избори кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорднка Фандъкова печели убедително кметското място още на първия тур, пред журналисти в НДК председателят на предизборния щаб на и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на всички граждани, които са упражнили правото си на глас.

Подкрепата, която получи Йорданка Фандъкова означава доверие. На втория тур основният ни опонент БСП ще получи пълен крах в общини като Шумен, Търговище и Перник. След балотажите очаквам ГЕРБ да има резултат от над 20 кметове в областни градове, добави той.

Искам да се обърна към нашите коалиционни партньори от Реформаторския блок – нека сега да излязат и да се извинят за нападките към Йорданка Фандъкова, Иван Портних, Атанас Камбитов и други наши кандидати за кметове. Смятам, че го дължат от гледна точка на толерантността, защото те искаха да дирижират острия тон към ГЕРБ по време на кампанията. Днес беше даден отговор на всички тези провокации, които бяха направени по време на кампанията, заяви Цветанов.

След втория тур ГЕРБ ще се отнесе много сериозно към всичко, свързано с коалиционната политика. ГЕРБ е толерантният партньор в коалицията, подчерта той.

Водещи новини

Още новини