Меглена Кунева: България няма нито една антикризисна мярка

share

Изборът би трябвало да е празник за една нация, защото ние не сме имали право на такъв десетилетия наред, заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия кандидатът за президент Меглена Кунева.

Всички в България днес искат работа и това е най-силното дясно пространство, за което правителството не говори“, добави Кунева. Тя определи правителството като популистко и поясни, че досега никой не е заявявал, че ГЕРБ е дясна партия.

Според нея правителството не защитава интересите на зелените, както и на жените, които изнесоха на раменете си икономиката на България.

„Нямам никакво съмнение, че „Атака“ ще подкрепи на втори тур на президентските избори ГЕРБ“, категорична бе Кунева.

Кандидатът за вицепрезидент Любомир Христов каза от своя страна, че целта на тяхната двойка е да стигне до балотаж, защото на него тя ще спечели. „Шансът на България е г-жа Кунева“, допълни Христов.

„Случаят „Катуница“ трябва да се разглежда много сериозно, защото „Катуница“ е диагноза“, заяви кандидатът за вицепрезидент. „Държавата ни е счупена“, категоричен бе той. „Хората протестират срещу това, че за едни важи закона, а за други не“, допълни Христов.

От своя страна Меглена Кунева заяви, че липсва политическата отговорност за случая „Катуница“. Тя допълни, че това се изразява чрез подаване на оставки.

"България няма нито една антикризисна мярка", каза още кандидатът за президент Меглена Кунева.

Водещи новини

Още новини