Бойко Борисов: Ще е чудо, ако има оцелели

share

Изборите са най-важното нещо, за да не стават такива неща. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в сутрешния блок на БТВ. Той изрази съболезнованията си.

Няма кой да каже на този етап колко е бройката на жертвите. Това, което прочетох е, че там нарушения се правят системно и тук трябва кардинален подход. Собственикът е платил за своето желание да печели, с живота на сина си, коментира Бойко Борисов.

При едно констатирано нарушение, би трябвало да се спира лиценза, категоричен е той.

Спасители не трябва да бързат да влизат на мястото на взрива, а трябва да се подготвят. Някакво чудо трябва да е, за да има оцелели, каза той.

Трябва да се помолим и на господ, защото дълго време спекулирахме, че господ е българин, но тази година ни наказа малко повече, заяви още той.

Не си представям правителство, което да бъде съставено от тези 5-6, които са изброени да влязат в парламента. Към този момент не виждам как и с кого ще направим коалиция, коментира изборите Борисов.

За да не стане още по голяма трагедия в държавата, дай боже да има голяма избирателна активност. Рискът да няма правителство е много голям. Абсолютно вероятно е да има нови избори след изборите на 5-ти октомври, смята лидерът на ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини